Grönsaksplock

Nu är jag i en stad utanför shepparton och har jobbat på en farm den senaste veckan tillsammans med brudarna som vart här en vecka innan mig. Plocket har i min mening vart otroligt tungt och enformigt, så jag tycker det är guld att det nu är över! Men Fia och Elvira som är snäppet vassare styrde skutan i land så att säga. Det känns kul att ha provat på och det kanske blir något mer plockjobb senare. Annars har vi det kanoners i Gunilla, vår van som vi glider i! ;) känns nice med lite ledig tid och äventyr nu fram över!

Melbourne

Sista dagen i Perth ar forbi, vi stadade, backade och firade i skumpa innan laggdags. Hanna och Edvin for till bali i natt medans jag for hit till melbourne! Flyget gick galant och nu bor jag pa Oslo hostel i St Kilda. Har vart nere och sett stranden, nu ska jag sova. Imorgon ska jag aka tag till Fia och Elvira.


Sista veckan i Perth


Senaste veckan har våra vänner Malin och Jasmine vart tillbaka i Perth, så då har vi passat på att leka så mycket vi bara kan. Bland annat lekt på strandet, lagat många middagar, haft myskväll och gått på bio.






Jag har dessutom dagen till ära jobbat sista dagen på jobbet. Det har vart ett jättebra jobb och en kanon erfarenhet att ha med sig, så jag är väldigt nöjd! Kommer sakna The lucky shag bar (som jag fortfarande inte har vågat fråga vad den korrekta meningen med namnet är). Lämnar det..!

Har bokat en biljett ifrån Perth till Melbourne på lördag också, så den 18e går tåget mot rock'n roll.


 




RSS 2.0