In Airlie Beach


Jag kände direkt att det här skulle bli min favoritplats på resan! Det fanns lixom allting man kan behöva för att må bra... kristallblått vatten, segelbåtar, en mysig stad, härlig stämning och bra väder!

Vi bokade en tredagarstur på en segelbåt i whitsundays med start den 29 mars på Elviras födelsedag! GRATTIS GRATTIS. Dag 1: Sol, bra vind = bra segling och stopp vid whitehaven beach. På eftermiddagen kom dock en regnskur, men som man säger, efter regn kommer sol. Så vi fick en jättefin solnedgång, god middag och kanske något glas för mycket goon. De två andra dagarna bjöd också på bra väder och riktigt nice snorkling/dyk.




   

Efter båtturen hade vi några dagars äventyr där vi kikade in ett vattenfall och fixade beachparty vid hydeway beach, strax utanför Airlie. Mycket skoj!

Mindre skoj var det hos mekanikern, som vår kära Gunilla hade en date med! (Inte för att det var några större problem med henne över huvetaget) så gav han oss en nota på "cirkusbeloppet" 2000 dollar... NJA, kände vi! Hans andra råd var att lämna queensland och sälja henne någon annanstans där det inte är lika höga krav. Jajemän taget, tänkte vi, mot Adelaide!



   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0